Veel huiseigenaren zijn op zoek naar manieren om hun huis er mooi en natuurlijk uit te laten zien. Een van de beste oplossingen is de wico vloer, maar wat is een wico vloer
De wico vloer maakt gebruik van anhydriet, een zeldzaam mineraal dat niet alleen een gladde en luxueuze uitstraling biedt, maar ook duurzaamheid en kracht aan je vloer geeft. Daarnaast kan de wico vloer gemakkelijk worden gecombineerd met vloerverwarming voor optimaal rendement en warmte. De dekvloer blijft dun en betrouwbaar door het gebruik van hoogwaardige materialen tijdens het productieproces. Lees verder voor meer voordelen!

Schoonheid en natuurlijkheid

De wico vloer van https://www.solidfloors.nl/ heeft een toplaag van natuurlijk anhydriet, afkomstig van de aardkorst. Het unieke mineraal zorgt voor sterkte en duurzaamheid, terwijl de natuurlijke afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. Anhydriet is ook bestand tegen corrosie, waardoor het een uitstekende keuze is voor een vloer die lang meegaat.

Verwarming en comfort

Als je je huis graag warm en comfortabel wilt houden, dan is vloerverwarming de ideale oplossing. De wico vloer biedt het voordeel dat deze uitstekend te combineren is met vloerverwarming, vooral vanwege de verbeterde thermische geleidbaarheid voor optimale efficiëntie. Dit betekent dat warmte sneller wordt afgevoerd, verspilde energie wordt verminderd en je huis altijd comfortabel warm blijft!

Materialen en processen

Bij het bouwen van een betrouwbare en sterke vloer is het van belang om te starten met de juiste materialen. De wico vloeren maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die garant staan voor een veilige basis voor ieder project. Bovendien is het door het optimale gebruik van deze materialen mogelijk om de dekvloer dikte tot wel 30% dunner te houden. Hierdoor is de wico vloer ideaal als dekvloer voor zwevende vloersystemen dankzij de hoge buigtreksterkte, correcte omhulling van leidingen en zelfverdichtende eigenschappen. Overweeg daarom wico vloeren voor een betrouwbare en duurzame vloer.

Waarom een wico vloer?

Bouw je binnenkort een vloer en zoek je een betrouwbare en duurzame oplossing? Overweeg dan zeker de wico vloer, gemaakt van hoogwaardige anhydriet materialen en met innovatieve thermische geleidbaarheid. Met het dunne dekvloer ontwerp biedt deze vloer zowel snelheid als efficiëntie zonder concessies te doen aan de sterkte en betrouwbaarheid op lange termijn. De wico vloer is perfect voor elk huis of project. Neem contact op met een gerenommeerde leverancier en ontdek alle voordelen van deze vloer!